08-08-202007:37?°CGeoPortal Terrassa
Skip Navigation Links
Inici
Indicadors
Geoserveis
CAD/GIS
Llistats
DescÓrregues
Recerca
Contacte

Aplicacions

Amb la voluntat d´oferir el millor servei als ciutadans, l´Ajuntament de Terrassa ha desenvolupat uns servidor de mapes propis on es poden visualitzar i consultar diferents capes d´informaciˇ.

Des d´aquÝ podreu accedir-hi a la llista d´aplicacions web creades pel Servei, i accessibles mitjanšant qualsevol navegador d´Internet.

Llistat d'aplicacions web disponibles:
 IconaTipusNomDescripciˇMostra
Generalistesels carrers de TerrassaFitxes informatives dels carrers de la ciutat, amb informaciˇ complementÓria sobre el carrer, visualitzaciˇ de fotografies,...
GeneralistesGuia CiutadanaMapa de la ciutat al www.terrassa.cat
GeneralistesEquipaments i serveis per adreçaTots els equipaments i serveis associats a una adreša, a partir de la seva localitzaciˇ dintre del mapa de la ciutat.
Dades electoralsEleccions Generals 2016Les dades de la jornada electoral del 26 de juny de 2016 sobre el plÓnol de la ciutat.
Dades electoralsEleccions Generals 2015Les dades de la jornada electoral del 20 de desembre de 2015 sobre el plÓnol de la ciutat.
Dades electoralsEleccions al Parlament de Catalunya 2015Les dades de la jornada electoral del 27 de setembre de 2015 sobre el plÓnol de la ciutat.
Dades electoralsEleccions Municipals 2015Les dades de la jornada electoral del 24 de maig de 2015 sobre el plÓnol de la ciutat.
Dades electoralsEleccions al Parlament Europeu 2014Les dades de la jornada electoral del 25 de maig de 2014 sobre el plÓnol de la ciutat.
Dades electoralsEleccions al parlament de Catalunya 2012Les dades de la jornada electoral del 25 de novembre de 2012 sobre el plÓnol de la ciutat.
Dades electoralsEleccions Generals 2011Les dades de la jornada electoral del 20 de novembre de 2011 sobre el plÓnol de la ciutat.
Dades electoralsEleccions Municipals 2011Les dades de la jornada electoral del 29 de maig de 2011 sobre el plÓnol de la ciutat.
Dades electoralsEleccions Generals 2008Les dades de la jornada electoral del marš de 2008 sobre el plÓnol de la ciutat.
Dades electoralsEleccions Municipals 2007Les dades de la jornada electoral del 27 de maig de 2007 sobre el plÓnol de la ciutat.
Visor específicPICPunt d'Informaciˇ CartogrÓfica
Visor específicFonts NaturalsInformaciˇ relativa a les fonts naturals del terme municipal de la ciutat de Terrassa.
Visor específicMapa Estratègic de SorollEina de gestiˇ ambiental que permet avaluar globalment parÓmetres com els nivells de soroll existent, els objectius de qualitat ac˙stica, el compliment dels valors lÝmits, les superacions de nivell i els Ýndex d'exposiciˇ de la poblaciˇ als nivells de soroll ambiental.
Visor específicels carrers de Terrassa: el plànolVisor associat al aplicatiu 'els carrers de Terrassa'
Visor específicHabitatge TerrassaEls immobles d'Habitatge Terrassa al plÓnol.
Visor específicPolígons d'Activitat Econòmica 
Visor específicPOUM TerrassaInformaciˇ UrbanÝstica de la ciutat.
Visor específicSóc de Terrassa i compro a TerrassaEl comerš de la ciutat al plÓnol.
Visor específicTelefonia MòbilEstacions Base de Telefonia M˛bil.
Visor específicTerrassa, Obres i MantenimentLes obres i el manteniment de la ciutat sobre el plÓnol.
Visor específicTerrassa InspiraMapa de l'exposiciˇ virtual Terrassa Inspira
Visor específicXarxa de Fibra ÒpticaXarxa de fibra ˛ptica propietat i gestionada per l'Ajuntament de Terrassa.
Enllašos OpenData Terrassa